Betalningsalternativ på bettingsajter

Det finns många betalningsalternativ att välja mellan för dig som bettar på internet. Om du vill prova på betting för första gången kan det vara svårt att veta vilket alternativ som är bäst. När det kommer till svenska bettingsidor behöver du inte känna dig orolig. De erbjuder väletablerade och välkända betalningsalternativ som du känner till sedan tidigare.

BankID på bettingsidor

BankID är något vi alla känner till och de flesta svenskar har tillgång till. Eftersom BankID är oerhört smidigt att använda har det spridit sig till en mängd olika branscher, bland annat inom betting. Genom att välja en bettingsida som erbjuder dig att använda BankID behöver du inte genomgå någon komplicerad registreringsprocess utan kan verifiera direkt via telefonen. Om BankID erbjuds kan du känna dig fullkomligt trygg i att din information är i tryggt förvar. Du behöver inte lämna ut någon övrig information utan verifierar dig endast mot din bank.

Andra betalningssätt

På svenska bettingsidor kan du ofta betala med Mastercard och Visa. De flesta bettingsidor låter även sina spelare betala via sin e-plånbok. Neteller och Skrill finns att tillgå som betalningsalternativ på de flesta sajterna och är både säkra och enkla att använda sig av. Swish är även ett betalningssätt som många spelare föredrar att använda sig av. Allt fler svensklicensierade bettingsidor erbjuder Swish som betalningsmetod eftersom många spelare efterfrågat det. Om du använt Swish vet du hur enkelt och smidigt det är att använda och kan säkert förstå varför det är så populärt. Med Swish kan du sätta in pengarna med ett klick och du behöver inte heller skapa ett konto för att börja spela eftersom du använder BankID för att verifiera dig.

Snabba uttag

Om du kan få snabba uttag från en bettingsida eller inte beror på vilken insättningsmetod du använder dig av. Vissa sajter kräver nämligen att du använder samma metod för insättning som för uttag. Om du spelar på en svensk bettingsida ska BankID finnas att tillgå och med hjälp av den metoden kan du räkna med snabba utbetalningar på maximalt 15 minuter.

Innebörden av cashout

Om du gillar att livebetta är cashout funktionen något att hålla ögonen öppna för. Det är en grymt bra funktion att ha tillgång till när behovet uppstår. Genom cashout funktionen kan du skydda dig själv ekonomiskt från att förlora pengar. Om du lägger bets under en livematch och upptäcker att matchen inte riktigt går i riktningen som du satsat på kan du välja att casha ut din satsning innan matchen är slut. Med denna funktion kan du alltså säkra sina pengar och betta utan att behöva vara rädd för att förlora stora summor pengar. Du kan alltid välja att backa och dra dig ur matchen. I vissa fall kan du dessutom få ta del av en procent av vinsten om matchen går enligt din satsning trots att du dragit dig ur. Det finns därmed ingen anledning att inte vara på och betta på livematcher.

Var försiktig med dina pengar

När du ska spela på ett online casino eller en bettingsida ska du bara använda dig av betalningsmetoder du känner dig trygg med och har använt sedan tidigare. Om du spelar på utländska sajter är det särskilt viktigt att vara försiktig med dina pengar eftersom du inte är lika skyddad som om du spelar på svensklicenserade sajter.